TummiXann sie zgodził bo:
1. zna swoj system i wie ze przez tydzien nawet jak dam milion punktow to niewiele zdzialam
za krotki okres aby zaszkodzic domenie.co innego stałe długotrwale linkowanie.
2. liczy ze tego nie zrobie i slusznie - nie bawie sie w NIEETYCZNE zagrania.
Swoja droga jak przejrzałem niektore strony pod ktorymi xann sie podpisuje i zobaczylem ze wg Yahoo do strony producenta mebli prowadzi 450k linkow albo do strony sprzedawcy sukni slubnych ponad 300k to coz moge zrobic skoro to tylko kwestia czasu jak domeny te bez niczyjej pomocy poleca w kosmos.
Vimesa gdzie pisalem o cenzurze? niech kazdy pisze co chce i niech xann reklamuje swoj system jak chce.
Chodzi mi o to ze od xanna - pozycjonera z dlugim stazem i wlasciciela "najlepszego najwspanialszego i najskuteczniejszego" systemu wymiany linkow (przepraszam systemu wymiany reklam
) oczekiwal bym podazania w strone podnoszenia standartow a nie ich zanizania.
Ale swoja droga po znalezieniu na stronach klientow xanna poinstalowanych kopii dmozow w katalogach niewiele mnie juz zdziwi.
XannZ calej mojej wypowiedzi wyciagnales jedna czesc swiadomie pomijajc reszte.
Powiem tylko jedno: wprowadz mozliwosc zabezpieczenia swoich domen przed linkowaniem ich przez innych uzytkownikow a zamkne sie na wieki (
) i uznam ze naprawde interesujesz sie przyszloscia branzy a nie tylko krotkoterminowym zyskiem.