Autor Wątek: Jaki dobry abonament z fajnym telefonem  (Przeczytany 5192 razy)

Offline krolkier

• Jr. Member
  • **
  • Reputacja: 1
Jaki dobry abonament z fajnym telefonem
« dnia: Sierpień 25, 2015, 10:48:18 »
Cześc.Szukam obecnie jakiejś dobrej oferty abonamentu z dobrym telefonem. Najwięcej znajomych mam w orange tak wiec dobrze byłoby jakby to był abonament orange ale jeśli inna sieć ma coś korzystnego to również możecie tutaj linknąć. Co możecie mi polecić?
(...) ludzie mają wrodzony talent do wybierania właśnie tego, co dla nich najgorsze.

Offline witek

• Jr. Member
  • **
  • Reputacja: 0
Odp: Jaki dobry abonament z fajnym telefonem
« Odpowiedź #1 dnia: Sierpień 25, 2015, 11:12:01 »
Cześc.Szukam obecnie jakiejś dobrej oferty abonamentu z dobrym telefonem. Najwięcej znajomych mam w orange tak wiec dobrze byłoby jakby to był abonament orange ale jeśli inna sieć ma coś korzystnego to również możecie tutaj linknąć. Co możecie mi polecić?

Jeśli masz znajomych w orange to bierz orange. Obecnie w wiekszości abonamentów masz darmowe rozmowy z ludźmi w sieci tak więc jest to nawet lepsze niż kupowanie sobie pakietów na kartę. Obecnie bardzo dobre telefony są w Smart Plan Multi II w orange. Telefon zależy od kwoty abonamentu. Czy interesuje CIe jakaś konkretna marka telefonu?

Offline krolkier

• Jr. Member
  • **
« Odpowiedź #2 dnia: Sierpień 25, 2015, 11:26:16 »
W zasadzie to żadna konkretna. Zastanawiałam się nad Samsungiem, moze nad Lg.  Raczej na pewno android bo nie jestem trochę przekonany do Windows Phone. Nie wiem czy nauczyłbym się nim tak dobrze obsługiwać :P Jaki jest koszt tego abonamentu? I na jaki telefon można liczyć?
(...) ludzie mają wrodzony talent do wybierania właśnie tego, co dla nich najgorsze.

Offline witek

• Jr. Member
  • **
« Odpowiedź #3 dnia: Sierpień 26, 2015, 08:24:45 »
W zasadzie to żadna konkretna. Zastanawiałam się nad Samsungiem, moze nad Lg.  Raczej na pewno android bo nie jestem trochę przekonany do Windows Phone. Nie wiem czy nauczyłbym się nim tak dobrze obsługiwać :P Jaki jest koszt tego abonamentu? I na jaki telefon można liczyć?

Sam sobie zobacz na ich stronie:
http://www.comperia.pl/szczegoly-gsm,smart-plan-multi-ii,680

Jeśli chcesz coś z androidem to dobry jest Lg Joy. Ewentualnie dopłać do Lg L90 bo równięz nie jest taki zły. Sam jednak jestem zdania,że wśród tych tańszych telefonów lepiej jest zapłacić za windows phone. Te tańsze androidy mogą się po prostu zacinać a jeśli chodzi o Windows phone to nie ma szans na to aby telefon Ci się zacinał.

Offline krolkier

• Jr. Member
  • **
« Odpowiedź #4 dnia: Sierpień 26, 2015, 08:44:48 »

Sam sobie zobacz na ich stronie:
http://www.comperia.pl/szczegoly-gsm,smart-plan-multi-ii,680

Jeśli chcesz coś z androidem to dobry jest Lg Joy. Ewentualnie dopłać do Lg L90 bo równięz nie jest taki zły. Sam jednak jestem zdania,że wśród tych tańszych telefonów lepiej jest zapłacić za windows phone. Te tańsze androidy mogą się po prostu zacinać a jeśli chodzi o Windows phone to nie ma szans na to aby telefon Ci się zacinał.

Dzięki, jeszcze dzisiaj sobie wszystko przejrzę. Napisz mi jeszcze jak przedstawia sie internet w play? Czy chodzi szybko? No i jak to jest z tym LTE ? Ostatnio rozmawiałem z jednym znajomym i ten twierdził,ze obecnie technologia ta jest w zasadzie w powijakach i nie opłaca się brać telefonu z tą funkcją bo nie będzie dobrze chodził. Tak więc zastanawiam się czy brać sobie to Lte czy jednak odpuścić.Bo jednak telefony z LTE są dużo droższe.

Offline witek

• Jr. Member
  • **
« Odpowiedź #5 dnia: Sierpień 26, 2015, 09:03:52 »
Chyba Ci tutaj o orange chodziło..... Internet jest oK.LTE ma ograniczony zasięg jeśli chodzi o wsie ale na przykład w mieście działa bardzo ładnie.Sam obecnie mam telefon z LTE i działam na nim praktycznie cały dzień tak wiec warto.I czy ja wiem czy jest to taka droga opcja?OBecnie telefon z LTE kupisz osbie za mniej niż 600 zł.W abonamencie musisz do niego dopłacić 100.
Jeśłi często korzystasz z internetu to warto !

Offline maccaroni

• Jr. Member
  • **
« Odpowiedź #6 dnia: Październik 06, 2015, 11:48:37 »
A czy nie jest tak, że posiadanie LTE zależy od telefonii komórkowej a nie od samego telefonu?

Offline figura

• Młody user
  • *
« Odpowiedź #7 dnia: Luty 03, 2016, 22:13:58 »
Ja mam takie pytanie, czy nie lepiej kupić telefonu za gotówkę a do tego starter  ?  Tutaj masz link z tanimi zestawami . Zawsze tak uważałam, że nie warto się wiązać z operatorem poprzez rachunki

Offline czesik19

• Młody user
  • *
« Odpowiedź #8 dnia: Luty 04, 2016, 20:24:53 »
Ja tam mam Huawei P8 z Play w abonamencie 59zł Wszystko co potrzebuję mam :)

Offline pielegniarka

• Młody user
  • *
« Odpowiedź #9 dnia: Luty 16, 2016, 10:51:39 »
Z tym Play to często jest problem z zasięgiem

Offline manixa

• Młody user
  • *