Xann tam nie umieści linków bo to jest system rotacyjny, dynamiczny i xann nie ma żadnego wpływu gdzie i jakie linki idą,
Kto was tam wie, pewności się nigdy nie ma, a wierzyć na słowo to ja mogę swojej dziewczynie, a i to nie zawsze. Techniczne możliwości na pewno macie, żeby tak zrobić
a po drugie xann to nie kurpek i nie zużywam mocy systemu na pozycjonowanie się samego.
Generalnie to ja nienawidzę cudzych SWLi, nigdy nie wiadomo ile mocy sobie bierze właściciel. A używam weblinka i seonet tylko dlatego, ze póki co za cienka dupa jestem, żeby opłacało mi się na swoje zaplecze własny system robić.
Więc nie ma żadnych obaw poprostu jeset to konkurs tylko dla użytkowników e-weblinka , taki konkurs bedzie cykliczny dwa razy w roku
Obaw to ja nie mam, nawet jeśli będzie tak jak napisałem to ktoś lapka zgarnie, a reszta może się czegoś nauczy.
Jak by xan chciał tego lapa dla siebie to by konkursu nie urządzał
Nie bardzo rozumiem sens tej wypowiedzi. Przecież to oczywiste, że z samego abonamentu Xann ma spokojnie ponad 6k miesięcznie (gdzieś na PiÓ kiedyś rzucił statystyki, ze jest jakoś ponad 200 userów PRO). Problemu więc raczej nie ma ze sponsorowaniem takich rzeczy. A wiadomo markę musi sobie budować i reklamować system.