Czy można by było przesunąć datę podniesienia limitu 200 BL do końca marca? Jak wiadomo BL wyliczany jest z 3 ostatnich pomiarów, więc przydałoby się nieco więcej czasu aby system zliczył aktualną wartość backlinków, żeby nie trzeba bło ręcznie usuwać i dodawać domen.
Jaki cel ma zmniejszanie liczby subdomen dla domeny, skoro można je przenosić na inne konto? Miałby to sens gdyby limit obowiązywał dla całego systemu.
Życzyłbym sobie także aby takie zmiany jak np. podnoszenie limitu BL były podawane z kilkumiesięcznym wyprzedzeniem. Każdy inwestuje w domeny, stworzenie stron, dopalenie i jak np. za 1 stronę dostaję 1k punktów z czego miałem wydać 200 pktów aby osiagnąć limit 100 BL, tak teraz muszę przeznaczyć 400pktów na autolinkowanie aby mieć limit 200BL i moja opłacalność drastycznie spada. Gdyby limit kolejny raz został podwyższony musiałbym wydać wszystkie punkty które usyskałem.
Także nie chcialbym wydać pieniędzy na strony a za miesiąc miałoby się okazać, że nie zwrócą mi się nawet koszty, nie mówiąc już o jakimś zarobku.