Autor Wątek: modyfikacje  (Przeczytany 6229 razy)

Offline drako

• Młody user
  • *
  • Reputacja: 0
Odp: modyfikacje
« Odpowiedź #15 dnia: Sierpień 26, 2009, 22:46:29 »
A jak ktoś celowo literówki pozycjonuje to mu krecią robotę zrobisz? ;p

A jak Ty się pomylisz przy dodawaniu wpisu do swojego katalogu bądź ktoś z Twoich znajomych to wolisz wszystko od nowa dodawać ?

Może przedstawisz swoją propozycję, która jest bardziej potrzebna w katalogu WebMini niż "Edycja wpisu"?

Offline mowas

• Młody user
  • *
« Odpowiedź #16 dnia: Listopad 18, 2009, 14:11:26 »
Jestem nowy i witam wszystkich.
Korzystam z WebMini i jestem zadowolony (qll katalog) lecz brakuje mi jednej ważnej funkcji mianowicie możliwość edycji wpisu... czasami ktoś zrobi literówkę, czasami jest inny błąd i zamiast usuwać to chciałbym mieć możliwość (zapewne nie ja jeden) poprawienia wpisu.
Obecnie korzystam z edytora bazy SQLiteManager i poprawiam takie wpisy bezpośrednio w bazie lecz wiąże się to każdorazowo z pobraniem bazy z serwera, poprawieniem wpisów i wgraniem bazy ponownie na serwer, to trochę uciążliwe, a jeśli ktoś w tym czasie doda wpis to zostanie baza nadpisana i będzie utracony.  Zatem moja gorąca prośba do autora: Katalog jest super ale brak możliwości modyfikacji wpisu to tak samo jak by posiadać samochód bez drzwi.. :-)

Offline Xann

• Administrator
  • Hero Member
  • Reputacja: 151
« Odpowiedź #17 dnia: Listopad 18, 2009, 20:32:26 »
ciekawa uwaga :) postaramy się pomyśleć o jej wpradzeniu

Offline kojot

• Sr. Member
« Odpowiedź #18 dnia: Listopad 19, 2009, 16:33:40 »
Katalog jest super ale brak możliwości modyfikacji wpisu to tak samo jak by posiadać samochód bez drzwi.. :-)

Z drzwiami ale otwieranymi tylko z jednej strony od zewnątrz  :-X
Sprzedam punkty

zapraszam na:
gg: 7052854
mail: gielo@go2.pl
lub PRIV