Witam,
dość nieszczęśliwie często "wylatują" mi serwisy ze skryptem (system czepia się, że w pdfach nie ma zainstalowanego e-weblinka) wkrótce potem serwis znów akceptowany. Bywa też że sam wyrzucam serwis, bo wybrany DC zaniżył liczbę site. Problem w tym, że zgodnie z reguła gdy zabraknie punktów projekty są zerowane (ja wybrałem opcję od najmniejszego).
W sytuacji, gdy "wylatuje" serwis dający mi 30k pkt a posiadając 29 projektów (w tym 10 po 400 pkt) zeruje mi się cała masa projektów. Niestety w żaden sposób nie jest to do przywrócenia. Poprawiając stan przyznanych na projekt punktów co tydzień nie jestem w stanie spamiętać który serwis ile miał przydzielonych punktów. Teraz jestem już o tyle mądrzejszy, że robię sobie print screeny podstrony 'Projekty'.
Czy byłaby możliwość - zapewne tylko dla kont PRO - przygotowania prostego eksportu i importu nastawów liczby przydzielonych punktów na serwis? Gdyby stan punktów na koncie był mniejszy od tych zapisanych w importowanych .csv próba importu byłaby odrzuca.
Serdecznie pozdrawiam