Chciałbym niniejszym złożyć wniosek o...
Usprawnienie wyświetlania spisu linków na koncie darmowym. Chodzi mi o dodanie jakieś wyszukiwarki czy czegoś w tym rodzaju, która ułatwiła by szukanie danego linku. Bo w praktyce jest tak - jest sobie lista prawie 200 linków. Sprawdzam sobie ze środka czy linkowany od miesięcy wpis do katalogu ciągle istnieje, a potem zmieniam ilość punktów na ten link. I hop - wywala mnie na szczyt listy i znów muszę szukać jakiegoś tam kaszka-manna-po-bułgarsku-katalog.pl Podobnie jest kiedy szuka się po anchorach. Jest to bardzo uciążliwe, bo po kilkunastu minutach takiej pracy dostaje się oczopląsów.
Może by dodać jakąś wyszukiwarkę, lub przeskoczenie do adresów na daną literę czy coś w tym rodzaju. Albo żeby chociaż po zmianie ilości punktów odświeżona strona nie przewijała się na początek listy.
Jako że sprawa dotyczy konta w wersji darmowej autorom może się zwyczajnie nie chcieć tutaj coś grzebać i ja szczerze rozumiem. To tylko taka moja sugestia że dobrze byłoby temu się przyjrzeć przy następnym updacie systemu czy coś.