Witam serdecznie. Mam problem z autoryzacją i kilka pytań.
Czy folder z naszą losową nazwą może być w podkatalogu a nie w głównym folderze serwera?
zarówno pliczek php jak i folder są u mnie w lokalizacji tam gdzie mam zainstalowane forum czyli:
/forum/
natomiast skrypt odpowiadający za wyświetlanie reklam wygląda tak:
<p align="center">
<!-- PHP -->
ini_set ("include_path", ini_get ("include_path") . ':../:../../:../../../:../../../../:../../../../../');
include_once('4e968dee9078b4dee7466440915bf039.php');
echo fetch_weblink();
<!-- ENDPHP -->
</p>
Folder ma uprawnienia 777 i widać że stworzył się tam pliczek klubseatibiza.pl.wbl
z błędem:
905>www.e-weblink.com/error.php?code=x905>>905>www.E-weblink.com/error.php?code=x905>>brak autoryzacji>www.e-Weblink.com/error.php?code=x905>>brak autoryzacji>www.E-Weblink.com/error.php?code=x905>>brak autoryzacji>www.e-WEBlink.com/error.php?code=x905>>authorization failed>www.e-Weblink.com/error.php?code=x905>>nieautoryzowano>www.E-webLink.com/error.php?code=x905>>nieautoryzowano>www.e-webLink.com/error.php?code=x905>>no auth>www.e-webLINK.com/error.php?code=x905>>no auth>www.e-weblink.com/error.php?code=x905>>sprawdz autoryzacje>www.E-webLINK.com/error.php?code=x905>>sprawdz autoryzacje>www.e-WEBLINK.com/error.php?code=x905>>system wymiany linkow>www.e-weblink.com>>
Proszę o pomoc
link:
http://www.klubseatibiza.pl/forum/