Witam, właśnie zacząłem korzystać z E-weblinka i na początek nasunęło mi się kilka pytań. Dodam że przeczytałem regulamin, FAQ i przejrzałem większość postów na tym forum - część moich wątpliwości się wyjaśniła, jednak paru rzeczy nadal nie rozumiem:
1. Mam wersje konta STANDARD - w jaki sposób zdobywać nowe linki? Rozumiem że w wersji PRO można je w jakiś sposób załadować, natomiast w wersji STANDARD nie. Do tej pory dodałem około 40 linków a wziąłem je ze swojej strony gdzie wyświetlają się linki e-weblinka. Czy ta metoda pozyskiwania linków jest właściwa? Z ciekawości dodałem link do strony, o której wiem że nie bierze udziału w E-weblink i zauważyłem że wartość ePoint nie zmienia się i wynosi 0. Rozumiem że w ten sposób wiadomo że strona nie jest w systemie. Naturalnie wartości ePoint dla pozostałych dodanych linków zwiększają się.
2. Do systemu dodałem 3 domeny - do której z nich wyświetlają się linki na zlinkowanych stronach? Do wszystkich trzech? Jeżeli tak - to w jaki sposób - rotacyjnie?
3. Zamierzam również skorzystać z systemu wymiany linków stałych - rozumiem że nie ma żadnego konfliktu aby z takiego systemu skorzystać jednocześnie używając e-weblinka, a problem pojawiłby się gdybym chciał skorzystać z innego systemu wymiany linków rotacyjnych - zgadza się?
Wiem że dla większości te pytania są pewnie lamerskie ale ponoć nie ma głupich pytań a są tylko głupie odpowiedzi
Z góry dzięki za pomoc.