Autor Wątek: Luka w systemie e-weblink  (Przeczytany 1676 razy)

Offline mistreka

• Młody user
  • *
  • Reputacja: 0
Luka w systemie e-weblink
« dnia: Sierpień 07, 2011, 09:45:15 »
 Z eweblinka korzystam od tygodnia i udało mi się bardzo szybko całkiem przez przypadek wykryć lukę w systemie która pozwala na niewyświetlanie linków systemowych podczas gdy punkty za domenę są naliczane normalnie w panelu. Jeśli ktoś jest zainteresowany tą luką zapraszam na e-mail: mistreka@o2.pl

Informacja może się okazać wyjątkowo przydatna dla osób sprzedających duże ilości punktów w systemie ponieważ zmniejszy do minimum szansę na zbanowanie domeny ze względu na fakt że nie będą wyświetlane żadne linki systemowe.

Offline bdozz

• Full Member
  • Reputacja: 1
Odp: Luka w systemie e-weblink
« Odpowiedź #1 dnia: Sierpień 07, 2011, 12:47:48 »
Punkty będą naliczane za domenę... do czasu wykrycia braku linków na stronie. Wtedy grozi Tobie ban na stronę w e-Weblinku, a i może na całe konto. Po co w ogóle takie głupoty piszesz i jawnie promujesz oszustwa?!
Hurtowy handel punktami. Dostępne punkty z najpopularniejszych systemów. Najlepsze ceny na rynku!

Offline mistreka

• Młody user
  • *
« Odpowiedź #2 dnia: Sierpień 07, 2011, 13:04:35 »
Punkty będą naliczane za domenę... do czasu wykrycia braku linków na stronie.

Spokojnie próbowałem wielu sposobów i większość po 1 dniu zawodziła, jednak ten sposób już działa od tygodnia ,a system widzi linki normalnie... ba powiem więcej system zaktualizował nawet nowy PR domeny po update :)

Wtedy grozi Tobie ban na stronę w e-Weblinku, a i może na całe konto.

Grozi jak wykryją sposób jednak dotychczas tego nie zrobili.

Po co w ogóle takie głupoty piszesz i jawnie promujesz oszustwa?!

Nie oceniaj mojego sposobu jak nie wiesz, mogę go ujawnić tylko 1 osobie która zapłaci najwięcej ,a na zapłaconą kwotę wystawię normalnie fakture.

Chcesz się przekonać o skuteczności sposobu? to mogę założyć aukcję na allegro co zagwarantuje Ci 100% pewność że Cię nie oszukam.

Offline ironmich1

• Jr. Member
  • **
« Odpowiedź #3 dnia: Sierpień 07, 2011, 17:57:12 »
Nie oceniaj mojego sposobu jak nie wiesz, mogę go ujawnić tylko 1 osobie która zapłaci najwięcej ,a na zapłaconą kwotę wystawię normalnie fakture.
  ;D ;D ;D ;D